標題: 40直男想去桑拿黒房體驗下 [打印本頁]

作者: Irir1228    時間: 2019-11-12 00:21     標題: 40直男想去桑拿黒房體驗下

40新手冇經驗直男, 好奇想去睇下, 唔排除睇睇下試多啲. 有冇都係新手想約埋一齊去見識下, 或者有經驗嘅做導遊呢?
作者: d88856789    時間: 2019-11-12 12:44

去銀河,通常都有收獲,因為人多
作者: Irir1228    時間: 2019-11-12 14:22

回復 2# d88856789

你係咪去開? 下次去帶埋我?
作者: d88856789    時間: 2019-11-12 17:00

我都好耐冇去,自己上去得啦,大個仔!入埸吾使一百蚊,大
把人同你玩。
作者: d88856789    時間: 2019-11-12 17:04

大膽D,最好星期六或星期日下午1點去,超多人。沖完涼真接
行入黑房,隨時俾幾個人摸你條J,包你夠爽!
作者: d88856789    時間: 2019-11-13 17:03

一陣收早上想去公館或銀河,有冇C兄想上去?
作者: Irir1228    時間: 2019-11-13 17:15

哎呀, 今日冇返工呀, 冇車出市區... 希望下次可以join你, 下星期去唔去?
作者: d88856789    時間: 2019-11-14 08:39

哎呀, 今日冇返工呀, 冇車出市區... 希望下次可以join你, 下星期去唔去?
Irir1228 發表於 2019-11-13 17:15

到時有機會再約
作者: Irir1228    時間: 2019-11-14 08:46

回復 8# d88856789

昨日去咗邊間? 咩環境?
作者: d88856789    時間: 2019-11-14 09:22

昨晚銀河黑房快閃!幾個月冇去,昨晚上去靜了很多,可能冇乜大6人上去。
我像平時一樣,沖完身就行入黑房等下有冇運行,通常我會企埋牆邊,等人
嚟摸下啜下line,我就好滿足,最好有多個人嚟,一個啜我粒的,一個摸我條
J,糸黑暗裏面真糸好刺激。但呢輪D人多數企哂糸兩邊,冇人糸出手,昨晚因
交通問題趕住走,所以主動出擊。糸甘黑既環境下,平時我都糸等人摸,今次改變左感覺有D令類刺激。我開始伸手去摸隔離一個人,我隱約見到佢年紀糸阿叔級
,隻手慢慢游落佢條J度,再摸到佢由軟變硬,佢個龜頭仲好好摸。阿叔跟住用手引導我去錫佢粒的,我平時糸等人啜多,但今次吾知點解都有D沖動想錫下,再一會佢將我個頭向佢下面按下,我知佢想我幫佢吮。我在佢耳邊講,吾好射入我口啊!其實我把口就甘講,我真想佢爆入我口,因我從未試過俾人口爆,幻想我就試待多。佢答我好,然後我慢慢踎底向佢細路埋手,我開頭用唎慢慢瀨佢龜頭同J身,然後再一啖含住佢龜頭,條唎就糸甘瀨,呢次應糸我等四次同人吹,今次我好溚力吹,因為對上幾次我都糸同人糸甘易吹。但我今次想吹爆佢,因為我覺會好有滿足感,同我想在佢出野時,再在佢龜頭不停啜同瀨,D人話呢刻叫黃金10秒,我自己就未試過,但我想幫人試下!不過佢最後真糸話吾好吹,再吹就會出,叫我不如入房玩,但我又冇興趣入房玩,此終我都糸新手一名,最後都糸試吾到俾人口爆既知味!甘就完成左我昨晚既快閃。
作者: Irir1228    時間: 2019-11-16 00:33

回復 10# d88856789

師兄係咩身形? 我有啲肥低會唔會冇人理?
作者: 錦田俠    時間: 2019-11-17 22:49

回復 11# Irir1228

我38,小肥。
    今年個人經驗:公館最好,KK也不錯,銀河可免則免。
作者: d88856789    時間: 2019-11-18 09:31

回復  Irir1228

我38,小肥。
    今年個人經驗:公館最好,KK也不錯,銀河可免則免。 ...
錦田俠 發表於 2019-11-17 22:49

我都明,銀河濫得濟,但啱我呢D食快餐既人,因為佢此終夠人氣。
作者: d88856789    時間: 2019-11-18 16:27

kk 以前都有去,D人比較年紀大些,幾喜歡佢地既沐浴室設計。
沐浴室掛上一塊半浴簾, 浴室旁是休息室,可坐在休息室的梳化,
從浴簾望進去,浴室用的是白光管,個個入去身材都可睇清楚。
喜歡俾人看或偷看人的客,呢度可以滿足到佢地!我以前來到這
,貪呢度有個阿叔,吾知糸吾糸員工,每次上去都見到他。我通常
蒲陣就會坐糸休息室,阿叔每次都會坐我隔離,然後伸手入我條毛巾
內同我起機,佢手勢都吾錯。我最鐘意休息室內多幾個人,我會攞開
條毛巾,俾人睇住阿叔同我打,個一刻真系可以滿可到我!
作者: 錦田俠    時間: 2019-11-29 11:18

不如聖誕節前後約大家一齊去SAUNA啦?12月26號?
作者: 錦田俠    時間: 2019-12-2 12:50

定期每個月都搞吓。(最後一次 lu... 之後收山。)

日期:10月26號 (扑性day)
時間:3pm check-in、過唔過夜可以再傾
地點:荃灣區酒店
活動:乜都好啦、從心所欲又不逾距
費用:share 房租、中場也可 AA 出去食飯
對象:基本上暫時都係歡迎有興趣嘅師兄弟嚟一齊玩。以我為例...... 中年、bi、10、safe fun、不藥、發福微胖。

這些都是建議,歡迎各位師兄弟提供其他意見。
作者: Irir1228    時間: 2019-12-14 09:50

仲未搵到人陪所以都未去過, 有冇人想一齊去呀? PM我啦
作者: 錦田俠    時間: 2019-12-14 19:34

12月26嚟一齊玩先啦。
玩熟咗再一齊去 sauna 啦
作者: itaassip    時間: 2020-1-18 13:04     標題: shoutbox

I am new user and i would to ask you. If i want talk with use shoutbox - it is possible?
作者: Piglawlaw    時間: 2020-1-28 23:39

想問一下銀河是那一間,收費是怎樣的?
作者: Piglawlaw    時間: 2020-1-28 23:44

求地址,介紹一下比我這個新手
作者: Piglawlaw    時間: 2020-1-28 23:47

回復 4# d88856789

比左一百文,咁我射完可以走了?抵玩wo
作者: 錦田俠    時間: 2020-1-29 12:06

回復 20# Piglawlaw

唔好去銀河啦。
作者: 錦田俠    時間: 2020-1-29 12:12

回復 22# Piglawlaw

睇下啲對手囉。喺屋企打飛機唔駛錢。
作者: Piglawlaw    時間: 2020-1-29 18:48

回復 23# 錦田俠

去那裏?求介紹
作者: 錦田俠    時間: 2020-1-30 11:01

睇你喜歡咩類型、本身咩身型。

一般嚟講,佐敦有一間客路闊啲、地方乾淨好多。
作者: d88856789    時間: 2020-1-31 08:54

今曰中午公館有開嗎,可約上玩會會
作者: d88856789    時間: 2020-1-31 08:55

我12:00至13:3O 可上
作者: Kencan    時間: 2020-1-31 10:15

去完比个感受大家分享下!
作者: d88856789    時間: 2020-1-31 16:59

最後都糸冇去到
作者: Kencan    時間: 2020-2-6 16:28

回復 30# d88856789

有无再心思思想去公館定Top one.
作者: JessieOnonon    時間: 2020-2-10 01:24

我也有一陣子沒有去⋯⋯想去呢
作者: Chan大嗅    時間: 2020-2-10 13:38

星期三一齊去啦,好似話公館有小毛巾日,不過big top又好似人多好玩d
作者: d88856789    時間: 2020-2-10 16:52

星期三一齊去啦,好似話公館有小毛巾日,不過big top又好似人多好玩d
Chan大嗅 發表於 2020-2-10 13:38

星期三收几錢?我或六点至七点可上去一小時
作者: d88856789    時間: 2020-2-10 16:54

我糸問公館,我古呢排应冇乜人
作者: Kencan    時間: 2020-2-10 17:45

甘就星期三去公馆啦!下午5:00-7:00,去見識下黑房先!上面等??
如有人話上面无物人就吾去住!
作者: Chan大嗅    時間: 2020-2-10 18:26

回復 34# d88856789

有“貴族”會員早2日話公館星期三收80蚊,仲係小毛巾日
作者: 錦田俠    時間: 2020-2-10 22:35

星期三去都好喎。

歡迎光臨 基紛 gayfunhk (http://forum.gayfunhk.com/) Powered by Discuz! 7.2